"Camlı Köşk Söyleşileri" Devam Ediyor

Konya Büyükşehir Belediyesi ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğrenci Toplulukları tarafından düzenlenen "Camlı Köşk Söyleşileri", bu hafta eğitimci Salih Gürbüz'ün katılımıyla devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğrenci Toplulukları tarafından düzenlenen "Camlı Köşk Söyleşileri", bu hafta eğitimci Salih Gürbüz'ün katılımıyla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, her cumartesi Zafer Meydanı Camlı Köşk'te yapılan söyleşilerin, eğitimci-yazar Musa Mert'in "Ne Dedimse Kendime" konulu sohbetiyle başladığı belirtildi. Programların, yarın 14.00'te eğitimci Salih Gürbüz'ün "Gençlik ve Sosyal Medya" konulu söyleşisiyle devam edeceği bildirilen açıklamada, Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri, üniversite öğrencileri ve vatandaşların ilgi gösterdiği ifade edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: