Çamlı yayla pamuk gibi

Aralıksız yağmaya başlayan kar 60 cm’ye ulaştı.

Salı günü akşam saatlerinde başlayarak geceyarısına kadar aralıksız devam eden kar yağışı yerini parçalı bulutlu bir havaya bıraktı.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Belediyeler Birliğinin eğitim seminerine katılmak üzere Çamlıyayla’dan ayrılan Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı Cumartesi günü İlçeye dönerek, geçtiğimiz günlerde olağan kongresi yapılan ve ilk yönetim kurulu toplantısını yapmak için Namrun Dağ Oteli tercih eden Mersin Gazeteciler Cemiyetinin davetine katıldı.

Aynı zamanda Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı olan Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal yaptığı açıklamada; “Muhteşem doğa manzarasına sahip Çamlıyayla’nın bu güzelliğini görünce ne kadar isabetli karar verdiğimizin farkına varmış olduk” dedi.

Reklam
Reklam

Konuyla bir açıklama yapan İsmail Tepebağlı ise; “Uzun yıllar sonrasında 50 cm.ye ulaşarak bizlerin yüzünü güldüren kar manzarasını tüm doğaseverlerin görmesini tavsiye ederim. Karın yağmasıyla kapanan yollarımız ekiplerimizin yoğun çalışması neticesinde aralıksız olarak açılmaktadır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz