Çamlıbel Köyü Kur’an Kursları yıl sonu kapanış törenleri düzenlendi.

Alaplı Çamlıbel Köyü Kur’an Kursları yıl sonu kapanış törenleri düzenlendi.

Çamlıbel Köyü Kur’an Kursları yıl sonu kapanış törenleri düzenlendi.

2013-2014 Eğitim ve Öğretim döneminin sona ermesi nedeniyle Çamlıbel Köyü Kur’an Kurslarında ortak tören yapıldı.Törene kursa katılan 40 kişi ile köy halkı ve yakınları katıldı.

Kur’an Kursu Öğreticileri Özlem Sefil ,Aysel Temel rehberliğinde gerçekleşen törenlerde Kuran kursuna giden 40 bayan bir yıl boyu öğrendiklerini misafirlerin huzurunda sergilediler.Namaz sure ve dualarının yanında Kur’anlar okudular.Yasin-i Şerifler okudular.Günün mana ve önemine uygun skeçler sundular,şiirler okudular,ilahiler söylediler.

Reklam
Reklam

Kapanış töreninde katılan İlçe Müftümüz Mehmet Bektaş kursiyer ve Öğreticilerimize teşekkür etti.Yapılan programların hayırlara vesile olmasını ifade ettiler.

Öğrencilerin duygulu anlar yaşadığı programlarda izleyenlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.Kurs Öğreticilerimizin yaptığı dualarla programlar sona erdi.

Alaplı Çamlıbel Köyü Kuran kursu geçtiğimz yıl açılmış. 60 bayan kursiyer müracaat yapmıştı. Bu yıl ise 40 bayan kursiyer müracaat yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: