Çamlıca'da Sağanak, Vatandaşı Hazırlıksız Yakaladı

İstanbul’un çeşitli semtlerinde gün içinde etkili olan sağanak yağış, öğlenden sonra İstanbul’un yüksek kesimlerinde de...

İstanbul’un çeşitli semtlerinde gün içinde etkili olan sağanak yağış, öğlenden sonra İstanbul’un yüksek kesimlerinde de etkisini gösterdi. Çamlıca’da aniden bastıran sağanak yağış, vatandaşları hazırlıksız yakaladı.

Sabah saatlerinden itibaren İstanbul’un çeşitli yerlerinde etkili olan yağmur, Çamlıca’da da etkisini gösterdi. Saat 15.00 sıralarında havanın aniden karardığı Çamlıca’da, çok geçmeden sağanak yağış başladı. Gök gürültüleri ile birlikte aniden bastıran sağanak, kısa sürede yollarda su akıntılarının oluşmasına sebep oldu. Caddede akan su trafik dubalarını ve çöp tenekelerini sürükledi. Araçlar yolda oluşan su birikintilerinde ilerlemekte güçlük çekti.

Reklam
Reklam

Yaklaşık 10 dakika süren şiddetli yağışa vatandaşlar da hazırlıksız yakalandı. Bazı vatandaşlar sağanak yağıştan otobüs duraklarına sığınarak kurtulmaya çalışırken, bazıları da yağmur altında yürümeyi tercih etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz