Çamlıhemşin'de çevre düzenleme çalışması

Çamlıhemşin Hükümet Konağının çevre düzenlemesi başlatıldı

Çamlıhemşin Hükümet Konağının çevre düzenlemesi ile ilgili çalışmalar Çamlıhemşin Kaymakamlığı tarafından başlatıldı.

Bu kapsamda ilk olarak hükümet binasının ön tarafına doğal parke taş döşemesi yapılarak daha şık hale getirildi. Hükümet Binasının yapılmasından bu yana kötü görünümde olan alanda, her Bayram törenlerinde çelenklerin konulması sırasında sorunlar yaşanıyordu. Kısa sürede yapımı tamamlanan çevre düzenlemesi ile Hükümet konağına yakışan çevre düzeni oluşturuldu.

Çevre düzenlemesi yapım aşamasında daha iyi bir görünüm sağlanması için yerinden bir günlüğüne kaldırılan Attaürk Büstü Çamlıhemşin'li bazı vatandaşlardan tepki almış ve polemiklere sebep olmuştu.

Reklam
Reklam

Yapılan bu çalışma ile ortaya çıkan bu güzel çevre düzeni ,şikayetçi olan kişilere adeta misilleme olurken ,bu manzara karşısında yapacakları tutum nasıl olacak merak edliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz