Çamlıhemşin'de yeni yıl ziyaretleri

Çamlıhemşin ilçesinin Okul meclisi temsilcisiliğini yürüten Topluca ilköğretim okulu öğrencisi Esra Yılmaz ve öğretmenleri...

Çamlıhemşin ilçesinin Okul meclisi temsilcisiliğini yürüten Topluca ilköğretim okulu öğrencisi Esra Yılmaz ve öğretmenleri yeni yıl kutlamaları çerçevesinde İlk ziyaretini Çamlıhemşin kaymakamlığına gerçekleştirdi.

İlçe ziyaretlerinde Esra Yılmaz'a Topluca Köyü ilköğretim okul müdürü Erkan Yılmaz eşlik etti.

Çamlıhemşin Kaymakamı Hasan Gündoğdu'ya yapılan ziyaretin ardından ,İlçe milli eğitim müdürü Engin Albardak ve Çamlıhemşin okullarının müdürlükleri ziyaret edildi.Çamlıhemşin Kaymakamlığında yapılan ziyarette Kaymakam Hasan Gündoğdu ,Başta ilçe öğrenci temsilciliği olmak üzere bütün ilçe öğrenci ve öğretmenlerinin yanında İlçe halkının yeni yılını kutladı.

Reklam
Reklam

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE OKULLAR ZİYARET EDİLDİ

Ziyaretin ikinci durağı Çamlıhemşin Milli eğitim müdürlüğü oldu. İlçe milli eğitim müdürlüğüne yapılan ziyarette Milli eğitim müdürü Engin Albardak , İlçe halkı ve tüm öğretim görevlilerinin yanında Çamlıhemşin'de eğitim gören tüm öğrencilerin yeni yılını kutladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz