Çamlıyayla'da, Öğrencilere 150,00-TL Yardım

Çamlıyayla Belediyesinden Eğitime Destek.

Çamlıyayla Belediyesi tarafından Üniversitede öğrenim gören öğrencilere her yıl yapılmakta olan bir defaya mahsus nakdi yardım kapsamındaki ödemeler yapılmaya başlandı

22 Kasım 2011 tarihine kadar yapılan müracaatlar neticesinde; müracaat eden 63 öğrencinin yardımları çıkartılarak Çamlıyayla Belediyesi tarafından öğrencilerin kendileri tarafından belirtilen hesap numaralarına yatırılmaya başlandı.

Öğrenci başı 150,00-TL olarak gerçekleştirilen ödemeler için yardım alacak öğrencilere ait liste aşağıya çıkartılmıştır.

Reklam
Reklam

Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Belediyemiz tarafından Öğrencilerimize yapmış olduğumuz nakdi yardımı iyi günlerde kullanmaları temennisiyle 2011-2012 eğitim öğretim döneminde üstün başarılar diliyoruz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz