Çamlıyayla'nın Iğne Oyasına Hong Kong'tan Ilgi

Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Çamlıyaylalı kadınların özlemlerini, sevinçlerini, hüzünlerini ve duygularını ilmik ilmik işledikleri iğne oyalarının namının, Hong Kong'a

Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Çamlıyaylalı kadınların özlemlerini, sevinçlerini, hüzünlerini ve duygularını ilmik ilmik işledikleri iğne oyalarının namının, Hong Kong'a kadar ulaştığını bildirdi.

Tepebağlı, yaptığı yazılı açıklamada, Hong Kong'ta yaşayan zenginlerin tatillerini geçirecekleri yerleri araştırmak ve insanları güzel yerlere yönlendirmek amacıyla yayın hayatını sürdüren Weekend Weekley dergisinin muhabiri Pfeiffer Ting ve Fotoğrafçı Meck Chan'in uluslararası bir üne ulaşan fakat halen hak ettiği değeri bulamayan Çamlıyayla İğne Oyasının tanıtımını yapmak üzere Çamlıyayla'ya geldiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Tepebağlı, konuk ekibin Halk Eğitim Merkezi ve ilçe halkından Birsen Gündoğdu'nun evini ziyaret ederek iğne oyasının yapılışı ve modelleri ile ilgili çekimler yaparak bilgiler aldıklarını kaydetti.

Tepebağlı, ziyaret anısı olarak konuklara iğne oyasıyla yapılmış yaka süsü ve Çamlıyayla Tanıtım DVD'si hediye etti.

Muhabir: Ahmet Can Erdoğan / Kerem Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: