Camuzcu köyünde Trap merakı

ASeyhan’a bağlı Camuzcu Köyü halkı Ağustos ayı içerisinde yapılacak trap atışları müsabakalarına iddialı hazırlanıyor.

Camuzcu Köyü Muhtarı Turan Böbürer, geçtiğimiz günlerde trap atış çalışmaları düzenledi. Önümüzdeki Ağustos ayında çevre köy halkının katılımıyla yapılacak olan trap müsabakalarına hazırlık amaçlı düzenlenen antrenmana köy halkı katıldı.

Muhtar Böbürer, Atıcılık sporunu geliştirmek ve yaygınlaştırmak için faaliyetlerimize tüm hızıyla devam ettiklerini söyledi. Atıcılık sporunun profesyonel ve amatör olarak yapılabildiğini belirten Böbürer, şöyle konuştu:

‘’Köy halkının büyük bölümü trap atışlarına büyük ilgi gösteriyor. Kahvehane köşelerinde oturmak yerin trap atışlarına katılıyorlar. Çevre köylerde yapılan tüm müsabakalara katılıyoruz.Birçok müsabakadan iyi dereceler elde ediyoruz. Önümüzdeki Ağustos ayında düzenleyeceğimiz yarışlara da iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Yarışlarda derece alacağımıza inanıyorum.’’.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz