'Can Çekişiyor' Sanılan At, Su Sıkılınca 'canlandı'

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, bir aileye ait ev, ahır ve depoda çıkan yangında, 3 tay telef oldu. Yerde yan yatmış

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, bir aileye ait ev, ahır ve depoda çıkan yangında, 3 tay telef oldu. Yerde yan yatmış halde debelenen 'Bulut' adlı tay ise, itfaiye su sıkınca ayağa kalktı. "Bulut da ölecek" diye hayıflanan sahipleri, bu tablo karşısında buruk sevinç yaşadı.

Soğanlı Mahallesi'ndeki odun depoları yakınında oturan Yeter-Hamit Yılmaz çiftine ait ev, ahır ve depoda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında, ev, ahır ve depo tamamen yandı.

Reklam
Reklam

Ahırda bulunan 4 taydan "Efe", "Fatmagül" ve "Garip"in telef olduğu yangında, yerde yan yatmış halde debelenen ve "can çekişiyor" sanılan "Bulut" adlı tay için veteriner çağrıldı.

Bu sırada, itfaiye ekiplerinin, ferahlaması için üzerine su sıktığı tay, vücudunun bazı kesimlerinde yanıklar oluşmasına rağmen, ayağa kalktı ve yeşillik alana giderek diğer atlarla birlikte otlamaya başladı.

"Bulut" adlı yavru atın kurtulması, 3 tayını kaybeden Yılmaz ailesine buruk sevinç yaşattı.

Muhabir: Ali Atmaca / Halil İbrahim Başer / Haluk Yüksel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: