Can Dündar, Kitap Fuarına Katıldı

Samsun'un Çarşamba İlçe Belediyesi Ali Fuad Başgil Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Çarşamba Kitap Fuarı’na katılmak...

Samsun'un Çarşamba İlçe Belediyesi Ali Fuad Başgil Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Çarşamba Kitap Fuarı’na katılmak üzere ilçeye gelen Araştırmacı Yazar Can Dündar, okuyucuları ile buluştu.

Çarşamba Kitap Fuarı Etkinlik Alanı’nda kitaplarını imzalayan Can Dündar, “Yeşilırmak’ın ikiye ayırdığı Çarşamba’ya hayran kaldım” dedi. İmza programının ardından Adapark’ta Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ile görüşen Can Dündar, “Karadeniz Bölgesi’nde bir ilçede kitap fuarı gibi büyük bir organizasyonu hayata geçiren Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Dündar’ı kutluyorum” diye konuştu. Can Dündar, “Samsun’a daha önce birkaç defa geldim. Yeşilırmak şehri olan Çarşamba’yı hep merak etmişimdir. Eğitim yatırımlarıyla, sosyal alanlarıyla, köprüleriyle düşündüğümün çok daha üzerinde gelişmiş bir ilçe ile karşılaştım” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Araştırmacı Yazar Can Dündar’ı ilçelerinde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Can Dündar’a kitap fuarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: