Can Kurtarmaya Giderken Canlarından Oluyorlardı

Adana'da meydana gelen bir trafik kazasında vatandaşları kurtarmaya gitmek için yola çıkan Can-Kur aracına...

Adana'da meydana gelen bir trafik kazasında vatandaşları kurtarmaya gitmek için yola çıkan Can-Kur aracına bir otomobile çarpması sonucu 2'si Can-Kur elemanı, 2'si çocuk 8 kişi yaralandı. Kazada yaralananlara ilk müdahaleyi kazaya karışan Can-Kur ekipleri yaptı.

Edinilen bilgiye göre, kaza merkez Yüreğir ilçesindeki Asri Mezarlık önünde meydana geldi. Asri Mezarlık'ta bulunan Can-Kur ekipleri, bir trafi kazısı olduğu ihbarını alarak vatandaşları kurtarmak için mezardan D-400 karayoluna hızlıca çıkış yaparak olay yerine gitmek istedi. Necdet Çelik yönetimindeki 01 BT 459 plakalı Can-Kur aracı mezarlıktan yola çıktığı anda Ramazan Selim Selimlioğlu (36) idaresindeki 01 GR 945 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobilin önünde oturan 12 yaşındaki Mehmet Selimoğlu camdan dışarı fırladı. Yaralılara ilk müdahaleyi kazaya karışan Can-Kur ekipleri yaptı. Kazada hafif şekilde yaralan Ramazan Selim Selimlioğlu, çocuklarının durumunu öğrenmek için çırpındı. Sinir krizleri geçiren Selimlioğlu, ambulansalara konulan eşi ve kızı gösterilince sakinleşebildi.

Reklam
Reklam

Kazada yaralanan Ramazan Selim Selimoğlu, eşi Dilek (31), çocukları Mehmet, Semiha (7),Burcu 5 annesi Semiha (61) ile Can-Kur görevlileri Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yaralanan Can-Kur ekiplerinden Murat Aydın ve Erkan Ergün ise Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada hafif yaralanan Dilek Selimlioğlu (31), 5 yaşındaki kızı Burcu'yu bir an olsun kucağından indirmedi.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: