Can Tanrıyar köşe yazarını tokatladı

Can Tanrıyar, aynı mekanda karşılaştığı Onur Baştürk'ü tokatladıktan sonra içkisini içmeye devam etti.

Onur Baştürk geçen gece saat 24:00 sıralarında arkadaşlarıyla Lucca'daydı. Hesabı ödedikten sonra başka bir mekana gitmek üzere masadan kalkan Onur Baştürk kaldırımda yürürken Can Tanrıyar masasından kalktı, "Merhaba, bir dakika" diyerek Onur Baştürk'e doğru yöneldi.

Onur Baştürk döndü ve "Efendim" dedi. Bir şey söylemesini beklerken Tanrıyar birden yüzünün sağ tarafına tüm kuvvetiyle hızla bir tokat attı.

Onur Baştürk hiç beklemediği bu hareket karşısında afalladı ve arkasında park etmiş arabanın üzerine doğru sendeledi.

Reklam
Reklam

*****

Şoku atlattıktan sonra kendisine geldiğinde Tanrıyar'ın tekrar yerine oturduğunu ve içkisini yudumlamaya devam ettiğini gördü. Baştürk defalarca "polisi çağırın" diye bağırdı, ama mekanda oturan hiç kimse ilgilenmedi.

O sırada Baştürk'ün yanına "görmezlikten gel" diyen birkaç kişi geldi. Beş dakika sonra mekanın çağırdığı polis arabası geldi ve Baştürk polislere olayı anlattı. Baştürk "Şikayetçi misiniz?" sorusu üzerine "evet" dedi. Bunun üzerine Arnavutköy Polis Karakolu'na gidip olayla ilgili ifadesini veren Baştürk Şişli Etfal'e gidip darp raporu aldı. Baştürk, Can Tanrıyar'la herhangi bir tanışıklığı olmadığını ve yapılan hareketin son derece onur kırıcı ve medeniyet dışı olduğunu söyledi. (Medyatava)