Çan Termikspor'da Beş İmza Daha

Çanakkale Birinci Amatör Ligi'ni geçen yıl şampiyon olarak tamamlayan ve 2012-2013 sezonunda ilk kez Çanakkale...

Çanakkale Birinci Amatör Ligi'ni geçen yıl şampiyon olarak tamamlayan ve 2012-2013 sezonunda ilk kez Çanakkale Süper Amatör Lig'de mücadele edecek Çan Termikspor, kadrosunu dış transferlerle güçlendirmeye devam ediyor.

Antrenör Emin Kurt'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Çan Termikspor, Çanakkale Dardanel, Gençlerbirlirliği Oftaş, Alanyaspor ve son olarak Mahmudiyespor kaptanlığı yapan İbrahim Kurt, İstanbul Büyükşehir Belediye, Bağcılar bölgesi takımlarından ÖzdoğanYıldız takımında oynamış Fatih Demirci, Hastanebayırıspor'dan Kahramanmaraş PAF takımına giden İlhan Güler, Çan MYO'na öğrenci olarak gelen Kayseri PAF takımı oyuncusu Batuhan Metin ile Yenicespor ve Yeni Çanspor'da oynayan kaleci Sercan Damar'ı transfer etti.

Reklam
Reklam

18 Mart Çan Termik Santrali içerisindeki Çan Termikspor tesislerinde bir araya gelen teknik kadro ve futbolcular, yeni transferlerle kadrosunu daha da güçlendirirken, takımın Bozcaadaspor ve Küçükçekmecespor ile hazırlık maçları oynayacağı bildirildi. Çan'ın Çanakkale Süper Amatör Lig'deki iki takımından biri olan Çan Termikspor, ağustos ayı başında da dış transferde Hastanebayırıspor'dan Vutkay Özlü, Bertuh Şanlı, Biga Adaspor'dan Aykut Keskin, Mahmudiye Belediyespor'dan Erman Ejder, Kepezspor'dan Birhan Sorgun ile anlaşmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: