Can Ve Sakallı, 23 Nisan'da Çocuklarla Bir Araya Geldi

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can ile Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, bir okulda düzenlenen...

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can ile Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, bir okulda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programına katıldı.

71 Evler Mahallesi’nde bulunan İlhan Ünügür İlkokulu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir program düzenlendi. Düzenlen programda çocukları Milletvekili Ülker Can ve Belediye Başkanı Burhan Sakallı yalnız bırakmadı. Eğlenceli dakikaların yaşandığı programda Can ve Sakallı veliler ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Odunpazarı Belediyesi bünyesinde ye alan Ritim Grubu da seslendirdiği müziklerle öğrencileri eğlendirdi.

Reklam
Reklam

Programda konuşan Sakallı, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Sakallı, çocukların yarınları aydınlığa çıkaracağını ifade ederek şunları söyledi:

“Sizleri seviyor ve sizlere güveniyoruz. Ulusunu ve yurdunu seven, özgüveni yüksek, katılımcı ve kendi kararlarını verebilen, her koşul ve ortamda sorumluluklarını yerine getirmeye hazır kuşaklar olarak, çabalarınızla yarınlarımızın daha aydınlık olacağından kuşku duymuyoruz. Büyük Önder Atatürk ve arkadaşları başta olmak üzere, tüm kahramanlarımızı, şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz saygı ve gönül borcuyla anıyoruz.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz