Çanakkale 1915 Müzesi 5 Gün Boyunca Vize’de Olacak

Çanakkale Savaşı’nın onurlu mücadelesini anlatan ve savaşan askerlere ait eşyaların cephe önü ve gerisi savaş...

Çanakkale Savaşı’nın onurlu mücadelesini anlatan ve savaşan askerlere ait eşyaların cephe önü ve gerisi savaş malzemelerinin sergilendiği Türkiye’nin tek gezici müzesi olan Çanakkale 1915 Savaş Malzemeleri Müzesi 5 gün boyunca Vize’de olacak.

15-19 Nisan tarihleri arasında Vize Belediyesi’nin yanında bulunan Eski Hükümet Konağı Binası’nda 5 gün boyunca vatandaş tarafından ücretsiz gezilebilecektir.

Vize Belediye Başkanımız Selçuk Yılmaz; “ İlçemize 2. defa gelecek olan gezici müzede tarihimizin derin izlerini taşıyan eserlerin birebir izlenmesi imkânını tüm halkımızla buluşturuyoruz. Ulusal Tarihimiz ve Bağımsızlık Mücadelesini sinevizyon gösterimi eşliğinde tüm kanıtlarıyla inceleyebilmeleri için tüm halkımızı ve ilçemiz ile ilçemize bağlı belde ve köylerimiz okul öğrencilerini de ücretsiz olarak düzenlenecek sergiye davet ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: