Çanakkale Belediyesi Kaz Dağları Gezilerini Başlatıyor

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Belediyesi, bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Kaz Dağları gezilerini başlatıyor.

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Belediyesi, bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Kaz Dağları gezilerini başlatıyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaz Dağları'nın doğal güzelliklerini kentliyle buluşturmak, insanların bölgede gerçekleştirilen altın madeni arama ve işletme çalışmaları hakkında detaylı bilgiye sahip olmalarını sağlamak amacıyla "Kaz Dağlarımıza Sahip Çıkmaya Geliyoruz 3" sloganıyla başlatılan geziler, devam ediyor.

Profesyonel rehber eşliğinde gerçekleştirilecek gezilerde katılımcılara, Kaz Dağları hakkında bilgi verilecek, hazırlanan el broşürleriyle kentlinin bilgilendirilmesi sağlanacak.

Reklam
Reklam

Ücretsiz düzenlenen ve 4 Mayıs-8 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek geziler, mayıs ayında cumartesi ve pazar, haziran ayından itibaren ise pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri yapılacak.

Geziye katılmak isteyenler, belediye basın, yayın ve halkla ilişkiler müdürlüğü ile "444 17 17" nolu çağrı merkezi aracılığıyla bilgi alabilecek.

Muhabir: Fikriye Susam Uyar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: