Çanakkale Belediyesi "sosyal Demokrat Belediyeler Fuarı"nda

Çanakkale Belediyesi İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo'da düzenlenen “Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet ve Proje Tanıtım...

Çanakkale Belediyesi İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo'da düzenlenen “Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet ve Proje Tanıtım Günleri”nde stant açtı. Fuarda Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, standı ziyaret eden vatandaşlara projelerini anlattı.

Çanakkale Belediyesi, İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo’da düzenlenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılışını yaptığı “Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet ve Proje Tanıtım Günleri’ne katıldı. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, fuarda projelerini vatandaşlara anlattı.

Reklam
Reklam

11 tane projelerinin Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet ve Proje Tanıtım Günleri Fuarı’nda tanıttıklarını ifade eden başkan Ülgür Gökhan, yeşil bina, kordon, kardeş kent ilişkisi gibi projeleri vatandaşlara anlattıklarını söyledi.

Başkan Gökhan, çalışmalarını şöyle anlattı:

“Fuarda iki tane müzemiz var. Bir tanesi kent müzesi bir diğeri de seramik müzemiz. Seramik kenti olarak seramik müzelerimizi burada tanıtmaya çalışıyoruz. Bütün bunların dışında da diğer ürünlerimiz var. Atık su arıtma tesisimiz gibi yatırımlarımız, parklarla ilgili projelerimiz var. Bunların sunumunu yaparak Çanakkalemizi anlatmaya ve tanıtmaya çalışıyoruz.”

Fuarın amacının belediyelerin kendi aralarındaki iletişimi sağlamak ve birbirlerinden örnek alarak kendi memleketlerinde bu projeleri uygulamak olduğunu dile getiren Başkan Gökhan, fuarın isminin “Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet ve Proje Fuarı” olduğunu hatırlatarak, “Bizim düşünemediğimiz ya da onların düşünemedikleri projeleri birbirimizle paylaşıyoruz. Bu fuarın bu kapsamda çok büyük bir önemi var” dedi.

Reklam
Reklam

Bir senedir fuar için çalıştıklarını belirten Ülgür Gökhan, “Fuar genel anlamda çok başarılı oldu. Çok abartılı olmadan ürünlerimizi, çalışmalarımızı anlatıyoruz. Belediye başkanları açısından da çok başarılı bir fuar olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Çanakkale Belediyesi, fuarda ‘Çanakkale’ yöresine özgü olan, ‘çanak çömleğin de tanıtımını yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz