Çanakkale Belediyesi Sosyal Yaşam Evleri'nin Çalışmaları Sürüyor

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Belediyesi Sosyal Yaşam Evleri'nin kentliye yönelik çalışmaları sürüyor.

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Belediyesi Sosyal Yaşam Evleri'nin kentliye yönelik çalışmaları sürüyor.

Çanakkale Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, kentlinin sosyal, kültürel ve haklar konusunda bilgilendirildiği, çeşitli alanlarda kursların ve bilgilendirme çalışmalarının yürütüldüğü, toplum kalkınması hizmetlerinin sunulabilmesine olanak sağlamak amacıyla yapılandırılan ve binlerce kişinin çeşitli konularda faydalandığı Çanakkale Belediyesi Sosyal Yaşam Evleri çalışmalarını sürdürüyor.

Toplumun farklı sosyo-kültürel ve ekonomik gruplarından herkesin kendisine yönelik bir faaliyet ve sosyalleşme alanı bulabildiği Sosyal Yaşam Evleri, katılımcılarına problemlerini çözme konusunda en büyük kaynağı oluşturuyor.

Reklam
Reklam

Sosyal Yaşam Evleri'nde ayrıca Çanakkale'de ikamet eden bireylerin sağlıklı kentlileşmesini sağlamak amacıyla çeşitli çalışmalar gerçekleştirilirken, mahallelinin sorunlarını tespit ederek, sorumlu yerel yönetim anlayışıyla çözüm odaklı yeni projeler üretilmeye devam ediliyor.

Muhabir: Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz