Çanakkale Belediyesi'nin Gençlik Değişimi Programı

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale ile Almanya'nın Osnabrück belediyelerinin kültürel ilişkileri kapsamında her yıl karşılıklı olarak düzenlediği gençlik değişim programına bu

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale ile Almanya'nın Osnabrück belediyelerinin kültürel ilişkileri kapsamında her yıl karşılıklı olarak düzenlediği gençlik değişim programına bu yıl Çanakkale'den 15 kişi katılacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 11-20 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek gençlik değişim programına katılacak olan gençler, 7 gün Osnabrück'te, 2 gün de Berlin'de hazırlanan gezi programında yer alacak. 9 günlük gezi esnasında farklı ülkenin kültürünü ve tarihini öğrenme fırsatı elde edecek gençler bu değişimler esnasında çeşitli tecrübeler kazanma fırsatına sahip olacak. 16-20 yaş arasında, Çanakkale de yaşayan 15 gençten oluşturulacak gurup üyelerinin Almanca bilmesi tercih edilecek.

Reklam
Reklam

Osnabrück'teki tüm masraflar Osnabrück Belediyesi tarafından karşılanacak, katılmak isteyen gençler ulaşım, pasaport ve vize masraflarını ise kendileri karşılayacak.

Program için başvurular 15 Mart'a kadar Çanakkale Belediyesi Kardeş Kent Elçisi Emel Tugay'a yapılabilecek.

Muhabir: Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: