Çanakkale Belediyespor, Antrenör Nesic Ile Sözleşme Imzaladı

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, Sırp antrenör Dragan Nesic ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, Sırp antrenör Dragan Nesic ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp başkanı İsmet Güneşhan, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, sezona başlarken ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini ifade ettiklerini, kente yakışır bir takım oluşturma çabası içine girdiklerini söyledi. Sezona başladıktan sonra istedikleri sonuçları alamadıklarını, bunun üzerine 7 yıl birlikte çalıştıkları antrenör Vedat Mekik ile yollarını ayırdıklarını anımsatan Güneşhan, "Hızlı bir şekilde hedeflerimize varabileceğimiz, dünya çapında, kaliteli antrenör bulacağımızı söyledik. Türkiye voleybolunu bilen, Avrupa'da söz sahibi olmuş, şampiyonluklar kazanan Dragan Nesic hocamızla anlaştık. Uzun yıllar bu ligde mücadele etmek ve kalıcı olmak istiyoruz. Bunun için ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" diye konuştu. Antrenör Dragan Nesic ise her şeyden önce takımın ligde kalması için elinden gelen çabayı göstereceğini bildirdi. Güneşhan'a, kendisini tercih ettiği için teşekkürlerini ileten Nesic, "Birçok kaliteli antrenörün burada çalışmak için sırada olduğunu biliyorum. Ama aralarından beni seçtiği için teşekkür ederim. Bugün ne Bulgar ne de Sırp'ım. Kendim Sırp, eşim Bulgar vatandaşı. Bugün artık Çanakkaleliyim, buralıyım, takımın bir ferdiyim. Artık benim milliyetim Çanakkale Belediyespor Kulübü" dedi. Gazetecilerden, takımın kazanması halinde başkan ve oyuncularla, kaybetmesi durumunda ise kendisiyle konuşmasını isteyen Nesic, işinin bu olduğunu ifade etti. Nesic, dün Beşiktaş karşısında izlediği Çanakkale Belediyespor'u nasıl bulduğu yönündeki soruya şu yanıtı verdi: "Şimdi bir şey söylemem yanlış olur. Ama maçı izlerken çok eğlendim. Ne zaman takımla çalışmaya başlarsam, takımın bir ferdi olursam o zaman daha rahat konuşacağım. Geçmişle ilgili konuşmak istemiyorum. Tribündeyken 'bu hata yaptı, bu kötü yönetti' şeklinde rahat konuşabilirim. Tribündeki herkes hatayı görür. Mühim olan sahada bunu görmek ve gerekeni yapmaktır. Birkaç hafta sonra daha rahat her şeyi söyleyebilirim." Nesic, oyunculardan Funda ve Ecem ile daha önce Galatasaray'da birlikte çalıştıklarını, Sırp oyuncular Nesovic ve Vesovic de vatandaşı olduğu için yakından tanıdığını söyledi. Her zaman açık ve net konuştuğunu dile getiren Nesic, şunları kaydetti: "Şu anda mevcut oyuncularla çalışacağım. Duruma bakacağım. Başkanımızla görüşeceğiz, bütçemiz de el verirse takviye isteyebilirim. Ancak şu an için bu oyuncularla bir arada olacağız. Şu an 'yerli ya da yabancı oyuncu alacağız, almayacağız' şeklinde hiçbir şey söyleyemem. Ama bir hafta sonra takviye de olabilir, olmayabilir de. Bunu zaman gösterecek." Konuşmaların ardından mukavele imzalandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: