Çanakkale Belediyespor Kulübü Başkanı Güneşhan:

 Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyespor'un kulüp başkanı İsmet Güneşhan, takım olarak ikinci yarı maçlarına hazır olduklarını bildirdi.

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyespor'un kulüp başkanı İsmet Güneşhan, takım olarak ikinci yarı maçlarına hazır olduklarını bildirdi. Güneşhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu başlayacak ikinci yarı maçlarına en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. Hazırlıklar kapsamında ilk olarak 10 gün Bulgaristan'da kamp yaptıklarını, bu kampın oldukça verimli geçtiğini belirten Güneşhan, ardından döndükleri Çanakkale'de hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade etti. Güneşhan, geçen hafta iki hazırlık maçı yapıp, oyuncuların performansını görme fırsatı da yakaladıklarına işaret ederek, "Artık bundan sonra ikinci yarıda yapacağımız maçlarda istediğimiz sonuçları alarak ligde bulunduğumuz yerden daha kurtulup, üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz var. Takım olarak ikinci yarıya hazırız" dedi. Ligin ikinci yarısının ilk maçında 11 Ocak Cumartesi günü Anafartalar Spor Salonu'nda VakıfBank ile yapacakları maçla ilgili değerlendirmede de bulunan Güneşhan, "VakıfBank sadece ülkenin değil, dünyanın en iyi takımlarından biri. Öncelikle Çanakkale'de böyle bir ekibi taraftarlarımıza izlettireceğimiz için mutluyuz. Bu maça iyi hazırlandık. Biz de bu ligin takımıyız. Sahada voleybol adına en güzel mücadeleyi göstereceğiz. Hiçbir maç oynamadan kazanılmıyor. Puan ya da puanlar almak istiyoruz. Tüm Çanakkalelileri bu maça davet ediyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz