Çanakkale Belediyespor'da Alt Yapı Atağı

 Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, alt yapıda oynatmak amacıyla Bosna Hersek ve Orta Asya Türk Cumhuriyetleri'nden genç oyuncuları kadroya katmaya hazırlanıyor.

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, alt yapıda oynatmak amacıyla Bosna Hersek ve Orta Asya Türk Cumhuriyetleri'nden genç oyuncuları kadroya katmaya hazırlanıyor. Çanakkale Belediyespor yönetimi, yeni bir anlayışla gelecek yıllara yatırım yapmaya başladı. Yönetim bu kapsamda A takımın yanı sıra alt yapıyı da güçlü tutup, gelecek sezonlarda ligde iddialı duruma gelmek istiyor. Genç oyuncuları kadroya kazandırmak adına ilk olarak kendi bölgesini, ardından da Trakya ve Körfez bölgesinde oyuncu taraması yapan kulüp yöneticileri, son olarak yeni antrenör Üzeyir Özdurak'ın önceki yıllardan kalan projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Proje kapsamında alt yapıda oynatmak amacıyla Bosna Hersek ve Orta Asya Türk Cumhuriyetleri'nden gençleri takıma kazandırmak isteyen kulüp yetkilileri, bu kapsamda Bosnalı 15 yaşındaki, 1.94 metre boyundaki Anja Aşonja'yı transfer etti. Çanakkale'ye gelmekten mutlu olduğunu, spor ve eğitim yaşantısını bundan sonra kentte sürdüreceğini belirten Aşonja, hedefinin milli forma giymek olduğunu, ilk yılında A takımda oynamaya hazırlık yaptığını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: