Çanakkale Belediyespor'da Olağanüstü Kongre

 Voleybol Acıbadem Bayanlar Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyespor'un olağanüstü kongresinde, kulüp başkanlığına İsmet Güneşhan yeniden seçildi.

Voleybol Acıbadem Bayanlar Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyespor'un olağanüstü kongresinde, kulüp başkanlığına İsmet Güneşhan yeniden seçildi. Belediye Meclisi Toplantı Salonu'nda yapılan kongreye, Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Başkanlığa yeniden Güneşhan'ın seçildiği kongrede, kendi isteğiyle yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Suat Karataş'tan boşalan göreve Erdal Gezen getirildi. Güneşhan, yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere tüm üyelere teşekkür ederek, "Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlar, bizlere olan güvene layık olmaya çalışacağız. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, başta olmak üzere tüm üyelerimize, belediye başkan yardımcılarına, daire müdürlerine, belediye personeline, bize güvenen sponsorlarımıza ve Çanakkale halkına teşekkür ediyorum. Takımımızı bu yıl ligde bıraktık. Hedefimiz şimdi daha da büyüdü" diye konuştu. İsmet Güneşhan, Güngör Yıldız, Semih Çevik, Mustafa Ada, Bülent Yufka, Salih Yıldız ve Erdal Gezen'den oluşan yönetim toplanıp, yeni görev bölümünü, ardından da yeni sezon için başta teknik direktör olmak üzere transfer çalışmalarının programını yapacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: