Çanakkale Belediyespor'da Transfer

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, geçen sezon Yeşilyurt forması giyen Merve Tanıl ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, geçen sezon Yeşilyurt forması giyen Merve Tanıl ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan, kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenindeki konuşmasında, pasör mevkisinde görev yapan Tanıl'ın geçen sezon başarılı maçlar çıkardığını söyledi. Tanıl'ın Çanakkale Belediyespor'u tercih ettiği için pişman olmayacağını belirten Güneşhan, "Tek hedefimiz bu sezon farklı bir kadroyla başarılı olmak" dedi. Merve Tanıl ise farklı kulüplerde forma giydiğini, Çanakkale'ye daha önceleri de gelip gittiğini ifade ederek, "Burası voleybol oynamak, spor yapmak için çok güzel bir kent. Bana güvenenlerin yüzünü kara çıkartmamaya çalışacağım" diye konuştu. Daha sonra Güneşhan ile Tanıl, 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz