Çanakkale Belediyespor'da Transfer

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, Polonya Mili Takımı oyuncusu Kinga Kasprzak'ı transfer etti.

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, Polonya Mili Takımı oyuncusu Kinga Kasprzak'ı transfer etti. Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan, kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenindeki konuşmasında, smaçör mevkisinde görev yapan Kasprzak ile 1 yıllık anlaşma sağladıklarını söyledi. Güneşhan, Çanakkale Belediyespor Kulübü olarak yeni dönem hazırlıklarına bugün başladıklarını, takımın toplandığını ve ilk antrenmanını yapacağını söyledi. İyi bir takım oluşturmak için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüklerini belirten Güneşhan, "Bu çalışmalar kapsamında ilk olarak teknik ekipte değişikliğe gittik. Bazı oyuncuları transfer ettik. 3 yabancı oyuncuyla anlaşmamızı yaptık. Önümüzdeki süreçte diğer 2 yabancı sporcumuzla da resmi sözleşmemizi imzalayacağız" dedi. Güneşhan, Kasprzak'ın takıma büyük katkı sağlayacağını ve güç vereceğini düşündüklerini ifade ederek, "Kariyeri başarılarla dolu bir oyuncu. Polonya Milli Takımı'nda defalarca forma giymiş, geçen yıl da dünyanın en zor liglerinden biri olan Çin'de, Guohua Life Shanghai takımında oynamış bir arkadaşımız. Takımımıza ve kendisine hayırlı olmasını diliyordum" diye konuştu. Kasprzak ise Çanakkale'de bulunmaktan mutlu olduğunu, dün kente geldiğini dile getirip, "Takım arkadaşlarımı bugün tanıyacağım. Umarım çok iyi bir sezon geçirir, güzel sonuçlar alırız. Bugün antrenmanlara başlıyoruz. Voleybolu çok özledim" ifadesini kullandı. Polonyalı oyuncu, Türkiye ligiyle ilgili bilgisi olup olmadığı yönündeki soruya, "Birçok arkadaşım Türkiye'de oynuyor. Milli takımda forma giydiğim bazı arkadaşlarım burada. Gelmeden onlardan ligle ilgili bilgi aldım" yanıtını verdi. Konuşmaların ardından Güneşhan ile Kasprzak sözleşmeye imza attı. Öte yandan, alt yapı için Yeşilyurt takımından transfer edilen Eda Özdurak da basına tanıtıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: