Çanakkale Belediyesporlu Citakovic'e Doğum Günü Sürprizi

 Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyesporlu Vesna Citakovic Djurisic'in 32'nci yaş günü, antrenman sonrası pasta kesilerek kutlandı.

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyesporlu Vesna Citakovic Djurisic'in 32'nci yaş günü, antrenman sonrası pasta kesilerek kutlandı. Hafta sonunda evinde oynayacağı Halkbank müsabakasının hazırlıklarını Anafartalar Spor Salonu'nda sürdüren Çanakkale Belediyespor'un yönetici, teknik heyet ve oyuncuları, idman sonrası Citakovic'e sürpriz yaptı. Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan, Antrenör Dragan Nesic ve oyuncular, Citakovic'in 32'nci yaş gününü pasta keserek kutladı. Güneşhan, oyuncuya çiçek verdi. Çanakkale'de bulunmaktan mutlu olduğunu belirten Citakovic, "Herkese teşekkür ediyorum. Burada kendimi evimde gibi hissediyorum. Bu hafta önemli bir maçımız daha var. Mutlaka 3 puan almalıyız. Takım arkadaşlarımla bunun bilincindeyiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: