Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98'inci Yıl Dönümü-Pazaryeri'nde Şehitler Anısına Mevlit Okutuldu

Pazaryeri Müftülüğü tarafından Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98'inci yıl dönümü dolayısıyla şehitler anısına mevlit okutuldu.

Pazaryeri Müftülüğü tarafından Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98'inci yıl dönümü dolayısıyla şehitler anısına mevlit okutuldu.

Çarşı Mahallesi'ndeki Kara Mustafa Paşa Camisi'nde okutulan mevlitin yanı sıra kentteki diğer camilerde Kur'an-ı Kerim'den ayetler okunarak, ilahiler söylendi ve dualar edildi.

Pazaryeri Müftüsü Ramazan Kara, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çanakkale Deniz Zaferi'nin, vatan topraklarını korumaya çalışan milletin azminin ibret verici destanı olduğunu bildirdi.

Böylesine önemli bir hatırayı, aziz şehitlere dualar göndererek geçirmek istediklerini belirten Kara, "Bugün sahip olduğumuz her şeyi şehit atalarımıza borçlu olduğumuzu unutmamamız gerekir. Her karış toprağı şehit kanlarıyla sulanmış bu güzel vatanımızın maddi ve manevi kalkınması için herkesin kendi alanında canla başla çalışması gerekir. Bu, şehitlerimizin bize emanet ettiği vatana karşı en önemli vazifemizdir" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: İbrahim Öztosun / Muhsin Arslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz