Çanakkale Heyeti Paris Fuarında

SIAL Fuarı’na katılan Çanakkale heyeti, OECD Türkiye daimi temsilciliği tarafından verilen tanışma resepsiyonuna da iştirak...

SIAL Fuarı’na katılan Çanakkale heyeti, OECD Türkiye daimi temsilciliği tarafından verilen tanışma resepsiyonuna da iştirak etti.

OECD Türkiye Daimi Temsilcisi Büyükelçi Kadri Ecvet Tezcan tarafından SIAL Fuarı’na katılan resmi heyete büyükelçilik konutunda tanışma resepsiyonu verildi. Resepsiyona Gıda Tarım Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, Paris Büyükelçisi Tahsin Burcuoğlu, Paris Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, fuara katılan işadamları ve Paris’te görev yapan diplomatik temsilciler katıldı..

Reklam
Reklam

Resepsiyon süresince diplomatik temsilcilerle, işadamları ve Paris TSO yetkilileri ile görüşen Çanakkale heyeti, hem işadamlarını hem de diplomatik temsilcileri Çanakkale standına davet etti. Vali Güngür Azim Tuna, ev sahipliğinden dolayı OECD Temsilcisi Kadri Ecvet Tezcan’a teşekkür ederek, plaket takdim etti. Gıda Tarım Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Çanakkale’nin hem büyük sayıda işadamı ile katılımı hem de il bazında organize olmasından dolayı tebrik ederek, bilhassa Çanakkale standını ziyaret edeceğini söyledi. Bakan Eker, Çanakkale’nin tarım potansiyelinin önemli olduğunu, süt ve süt ürünleri, zeytin ve zeytinyağı başta olmak üzere bir çok üründe marka değeri taşıdığını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: