Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Tekin, Burhaniye'de Incelemelerde Bulundu

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Ali Rıza Tekin, Burhaniye'de incelemelerde bulundu.

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Ali Rıza Tekin, Burhaniye'de incelemelerde bulundu.

Tekin ile beraberindeki AK Parti Grup Başkan Vekili Nurkan Şanda, CHP Grup Başkan Vekili Metin Öztürk, MHP Grup Başkan Vekili Halil Rüştü Akgün, İl Genel Meclis Üyeleri Ayhan Arslan, Eyüp Yılmaz, Mustafa Menteşe ve Çanakkale İl Özel İdaresi Yol Bakım Müdürü Gökhan Doker, Balıkesir İl Özel İdaresi Burhaniye Şantiyesi'nde yapılan asfaltlama ve yama işinde kullanılan Roadmix Tesisi'ni inceledi.

İnceledikleri çalışmaların önemli olduğunu dile getiren Tekin, "Pilent olmadan roadmix yapımını pilot belirleyeceğimiz ilçelerimizde yapabiliriz. Roadmix uygulamasını ilimizde uygulamaya geçirdiğimiz de hem zamandan hem de maddi yönden tasarruf edeceğiz. Nakil işimiz şimdi ki kadar uzun olmayacak, asfaltlama ve yama işi daha hızlı gerçekleştirilecek" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: