Çanakkale İşkur’dan Meslek Edinme Kursu

Çanakkale İşkur Müdürlüğü, UMEM Beceri’10 kapsamında AKÇANSA işbirliği ile 15 kişiye yönelik mekanik bakım ve...

Çanakkale İşkur Müdürlüğü, UMEM Beceri’10 kapsamında AKÇANSA işbirliği ile 15 kişiye yönelik mekanik bakım ve onarımcısı kursu düzenledi.

Kursun açılışına açılışına, Çanakkale Çalışma ve iş Kurumu il Müdürü Ali Çalışkan, Şube Müdürü Berrin H. Çetin, AKÇANSA Makine Bakım Müdürü Erol Akdağ, İnsan Kaynakları Uzmanı Gülay Yıldız, Merkez Meslek Lisesi Müdürü Haki Yavuz, öğretmenler ve kursiyerler katıldı. İl müdürü Ali Çalışkan, Akçansa firmasının talebi ile Meslek Lisesi işbirliği ile sanayiye işçi yetiştirmek üzere, 15 kursiyere kurs süresince teorik 50, pratik 38 olmak üzere toplam 88 işgünü eğitim verileceğini söyledi. Günlük 20 TL ücret verilen kursun bitiminde, kursiyerler iş başı eğitim programına devam edebilecekler. Bu süreçte ise günlük 25 TL ücret verilecek. Kursiyerlerin genel sağlık, meslek hastalığı ve iş kazası sigorta primleri de İşkur tarafından karşılanacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz