Çanakkale Savaş Malzemeleri Özel Müzesi Kartal'dan ayrıldı

İSTANBUL (A.A) - Çanakkale Savaş Malzemeleri Özel Müzesi Kartal'dan ayrıldı.

İSTANBUL (A.A) - Çanakkale Savaş Malzemeleri Özel Müzesi Kartal'dan ayrıldı.

Müzenin ilçeden ayrılması dolayısıyla düzenlenen törene Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Fügen Mavi, Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şube Başkanı Namık Kemal Özalp ve vatandaşlar katıldı.

Çanakkale Gezici Müze Koordinatörü Cengiz Yürükarslan, törende yaptığı konuşmada, halkın müzeye büyük ilgi gösterdiğini dile getirerek, "Bunun neticesinde de tüm Türkiye'ye yönelik planladığımız Çanakkale TIR'ımız var. Büyük müzenin giremediği yerlere götürdüğümüz Çanakkale TIR'ının müjdesini buradan vereceğim. Özel olarak bu müzeye gösterilen yoğun ilgi dolayısıyla Çanakkale TIR'ımızı da 16-24 Nisan tarihleri arasında Kartal'a getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: