Çanakkale Savaşı 98. Yıldönümünde Anılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart 1915 yılında kazanılan Çanakkale Savaşı’nın 98. yılını “Hepimiz Çanakkaleyiz”...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart 1915 yılında kazanılan Çanakkale Savaşı’nın 98. yılını “Hepimiz Çanakkaleyiz” adlı tiyatro, şiir ve ağıt programıyla anacak. SDKM’de gerçekleştirilecek programda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievi öğrencilerinin düzenlediği etkinlikler yer alacak.

Çanakkale savaşının 98. yıl dönümü nedeniyle yapılan program, tiyatro oyunu ile başlayacak. Şiir yorumlarının da yer alacağı etkinliğe TRT Ses Sanatçısı Aysun Gültekin ise ağıtlarıyla eşlik edecek. Seyir zevkinin yanı sıra tarih sayfalarında sizleri gezintiye çıkaracak program 16 Mart Cumartesi saat 19.00’da düzenlenecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: