Çanakkale Şehitleri Için Mevlit Okutulacak

Çanakkale Zaferi'nin 98'nci yıl dönümü dolayısıyla Çanakkale şehitleri için Muğla'nın Fethiye ilçesinde mevlit okutulacak.AK Parti...

Çanakkale Zaferi'nin 98'nci yıl dönümü dolayısıyla Çanakkale şehitleri için Muğla'nın Fethiye ilçesinde mevlit okutulacak.

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenececek program, 18 Mart pazartesi günü yapılacak. Mevlit programı Tuzla Mahallesi'nde bulunan Merkez Mevlüt Aykırı Cami’nde yatsı namazına müteakip gerçekleştirilecek. Programda Kur'an tilaveti yanı sıra ilahi ve Mevlid-i Şerif'ten bölümler okunacak.

Çanakkale Zaferi'nin büyük bir başarı olmaktan öte inanç, azim ve yiğitlikle yazılmış bir destan olduğunu söyleyen AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan, bu büyük ruhu en iyi şekilde yaşamak istediklerini belirtti. Türkan, "Zamanın en güçlü ve donanımlı ordularına karşı inanç, vatan sevgisi, dayanışma, birlik ve beraberlik duyguları ile verilmiş bir destanın adıdır Çanakkale. 253 bin şehit vererek dünya ordularına dur dediğimiz bu destanın başkahramanları için teşkilat olarak mevlit okutacağız. Programa bütün halkımızı bekliyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: