Çanakkale Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu

Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü nedeniyle şehitler için Mevlid-i Şerif...

Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü nedeniyle şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Boyalar Camii’nde Cuma Namazı öncesi okutulan mevlitte farklı camilerde görevli imamlar Kur'an-ı Kerim okuyarak ilahiler söyledi. Mevlide Van Valisi Münir Karaloğlu, Van Emniyet Müdürü Ümüt Yurdakul, Kültür ve Turizm İl Müdürü Muzaffer Aktuğ, Van Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Faruk Alpaslan ile çok sayıda vatandaş katıldı. Van Müftülüğü din görevlileri tarafından okunan mevlitte şehitler için dualar edildi. Daha sonra kılınan Cuma Namazı ardından cami çıkışında Van Emniyet Müdürlüğü personelleri tarafından vatandaşlara lokum ve kolonya ikram edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: