Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunun Akademik Genel Kurulu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine (ÇOMÜ) bağlı Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunun akademik genel kurul toplantısı yapıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine bağlı Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunun akademik genel kurul toplantısı yapıldı. Rektör Prof. Dr. Sedat Laçiner, okulda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, başarılı bir akademik yılın sona erdiğini söyledi. Yüksekokulun genel problemlerinin Türkiye’deki tüm okullarla aynı olduğunu belirten Laçiner, mekansal sıkıntıların ve alt yapı eksikliklerinin giderilmesi konusunda tüm üniversitede ciddi çalışma içinde olduklarını bildirdi. Laçiner, meslek yüksekokullarının ara eleman değil, meslek sahibi eleman yetiştirdiğine işaret ederek, "Türkiye’nin ana problemi de bu. Meslek yüksekokulu öğrencilerinin hedefi meslek edinmek. Ara elaman kavramının ciddi sorunlu bir tarafı da var. Ara eleman ana elaman kavramını çağrıştırıyor" dedi. Yüksekokul müdürü Doç. Dr. Nuri Kavak ise 2012-2013 akademik yılında 480 kişilik kontenjanın tamamının dolu olduğunu ifade ederek, okulun yayın faaliyetleri, eğitim seminerleri, öğretim elemanlarının yaptığı bilimsel çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: