Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı işyerlerini ziyaret etti

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, Bayramiç’te işyerlerini ziyaret ederek...

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, Bayramiç’te işyerlerini ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi ve kendilerinden beklentilerini sordu.
İlk olarak Hacı İmam Alışveriş Merkezi’nin sahibi Metin Tunç’a giden Engin, ardından Başaranlar Petrol ve Motorlu Araçlar'ın sahibi Salih Başaran’ı, Umut Petrol’ün sahiplerinden Ramazan Uygun'u, Uysal Mandıra’nın sahibi Ercan Uysal'ı, Özçelik Zirai İlaç Tarım ve Gıda'nın ortağı ve müdürü Reyhan Özçelik'i, Hira Nakliye’nin ortağı ve müdürü İsmail Pehlivan'ı, Özel Eray Dershanesi’nin sahibi Muharrem Somalı'yı ve RK Süt Ürünleri’nin sahibi Kadir Tınmaz'ı ziyaret etti. Oda üyesi işadamlarıyla sohbet eden, karşılaştıkları zorlukları ve piyasaların durumunu dinleyen Engin, beklentileri konusunda da görüş alışverişinde bulundu. Problmelerin çözümü için üzerlerine düşen görevi yapacaklarını söyleyenBülend Engin, ÇTSO’nun marina ve diğer projelerini de Bayramiçli üyelerine anlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz