Çanakkale Ve Sarıkamış'ı Anlatan Gezici Savaş Müzesi Samsun'da

Türkiye Gaziler Kültür ve Yardımlaşma Vakfı tarafından, Sosyal Sorumluluk Projesi adı altında Çanakkale ve Sarıkamış'ı anlatan Gezici Savaş Müzesi, Samsun'un

Türkiye Gaziler Kültür ve Yardımlaşma Vakfı tarafından, Sosyal Sorumluluk Projesi adı altında Çanakkale ve Sarıkamış'ı anlatan Gezici Savaş Müzesi, Samsun'un 19 Mayıs ilçesine geldi.

Müze görevlisi Erol Burhan, müzenin Ankara'da açılışının yapıldığını, belirli güzergah izlenerek 3 yılda tüm Türkiye'yi gezmeyi amaçladıklarını dile getirdi.

Amaçlarının sadece Çanakkale ve Sarıkamış ruhunu vatandaşlara yaşatmak olduğunu belirten Burhan, "Samsun'dan önce Amasya'daydık. Samsun'da günümüzü tamamlayıp Ordu'ya geçeceğiz. Gezici Savaş Müzesi sayesinde Çanakkale'ye gidemeyenlerin ayağına biz geliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: