Çanakkale Zaferi’nin Yıldönümü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz,”Çanakkale Zaferi, masa başında yapılan hesapların altüst...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz,”Çanakkale Zaferi, masa başında yapılan hesapların altüst olduğu, yokluk içindeki bir milletin mucizelere imza attığı, mazlumun, zalime direnişinin de sembolüdür” dedi.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 98.Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kiraz, “Çanakkale Savaşlarının 98. yılı ile şehitler günü, din dil, ırk, inanç farkı gözetmeksizin canı ve kanı pahasına topraklarını savunan şehitlerimizin, gazilerimizin saygıyla, sevgiyle, minnetle anıldığı kutsal bir gündür” dedi.

Reklam
Reklam

Kiraz, “Ben size taarruzu emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum!” diyen ama, gerekmedikçe savaşın bir cinayet olduğuna da dikkat çeken Mustafa Kemal’in Çanakkale’deki askerlerini, canı kanı pahasına vatanını savunan şehitlerimizi, hayatlarını hiçe sayan gazilerimizi, cephelere sırtında cephane taşıyan cefakar analarımızı, bacılarımızı rahmetle, minnetle ve şükranla anıyor, saygılarımı sunuyorum”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: