Çanakkale’de 37 içme suyu projesinden 18’i tamamlandı

Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Ali Rıza Tekin, bu yıl başlattıkları 37 içme suyu projesinin...

Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Ali Rıza Tekin, bu yıl başlattıkları 37 içme suyu projesinin 18’inin tamamlandığını, birinin yüzde 70’inin bittiğini, 10 tanesinin devam ettiğini, sekizine ise hiç başlanmadığını açıkladı. İl Özel İdaresi'nin çalışmaları, bir basın toplantısıyla anlatıldı. Toplantıya Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, İl Genel Meclis Başkanı Tekin ve meclis üyeleri katıldı.
İl genelinde çalışma yapan yerel yönetim olmalarına rağmen belediyeler kadar tanınmamalarından yakınan Tekin, “Çanakkale hem kurumlar hem Vali ile İl Genel Meclisi hem de siyasi parti grupları arasındaki işbirliği açısından ülkemizin örnek huzurlu şehirlerinden bir tanesidir. İl Genel Meclisi'ndeki kararlar oybirliğiyle alınmıştır. Üniversite, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, ziraat odaları, kooperatifler, üretici birlikleri ve işadamı dernekleri gibi ilimizin gelişmesine katkı sağlayacak girişimlerde bulunan kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla diyalog içinde olacağız.” dedi. Çanakkale’nin gelişimi ve kalkınmasını sağlayacak her projeye destek olmaya devam edeceklerini belirten Ali Rıza Tekin, yat limanı projesine de ortak olacaklarını söyledi. İl Genel Meclisi Başkanı Tekin, şunları kaydetti: “Çanakkale, önümüzdeki dönemde çok gelişecektir. Biz de bu gelişmelere paralel olarak çalışıyor ve kendimizi yenileyerek geleceğe hazırlanıyoruz. Meclis toplantılarımız, halkımıza açık yapılmaktadır. Toplantı saatinde zaten İl Özel İdaresi internet adresimizden canlı yayın yapılmaktadır. Toplantı esnasındaki görüşmeler kayıt altına alınarak, tutanağımız ve kararlarımız yine internet adresimizde yayınlanmaktadır. Meclisimizin 34 üyesi bulunmaktadır. 2010 bütçemiz 29 milyon, 2011 bütçemiz 30 milyon liradır.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz