Çanakkale'de Atatürk Caddesi 3 Gün Kapalı

Çanakkale’nin ana caddelerinden birisi olan Atatürk caddesinin bir bölümü, İbrahim Bodur Lisesi önünde yapılan yol...

Çanakkale’nin ana caddelerinden birisi olan Atatürk caddesinin bir bölümü, İbrahim Bodur Lisesi önünde yapılan yol yapım çalışmaları sebebiyle 3 gün trafiğe kapatıldı.

Çanakkale Belediyesi, kent genelinde gerçekleştirdiği üst yapı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında son olarak kent içi trafik açısından büyük öneme sahip olan Atatürk Caddesi İbrahim Bodur Anadolu Lisesi önünde bulunan bölgede iyileştirme çalışmalarına başlandı. Söz konusu alandaki üst yapı çalışmaları, mevcut asfaltın söküm ve zeminin iyileştirme çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt kaplama, tretuar ve yaya yollarının yenileme çalışmaları ile devam edecek. Yolda devam eden çalışmaların 3 gün sürmesi planlanıyor.

Reklam
Reklam

Atatürk Caddesi'ndeki çalışma sebebiyle kent trafiği Troya Caddesi üzerinde yoğunlaştı. Yetkililer, sürücülerin sıkıntı yaşamamsı için, trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerektiğini hatırlattılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz