Çanakkale'de "canlı Hayvan Sektörü" Toplantısı

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kayan Üzen, Türkiye'de, özel sektörde, sivil toplumda, kamuda iş birliğinin, birlikte iş yapma kültürünün geliştirilmesi gerektiğini söyledi.

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kayan Üzen, Türkiye'de, özel sektörde, sivil toplumda, kamuda iş birliğinin, birlikte iş yapma kültürünün geliştirilmesi gerektiğini söyledi. Üzen, Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Salonu'nda düzenlenen "canlı hayvan sektörü" konulu toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'deki kesimhaneler, bunların işletme şartları ve bulundukları bölgeye olan katkılarının önemli olduğunu bildirdi. Özel sektörde, sivil toplumda, kamuda iş birliğinin, birlikte iş yapma kültürünün geliştirilmesi gerektiğini belirten Üzen, "Bizler de burada ilimizdeki mezbaha ihtiyacı, bunun kapasitesi üzerinde durduk. Çalışmalarımız bu yönde. Çanakkale Ticaret Borsası olarak hem üyelerimizin önünü açmak hem de bu konularda üyelerimize danışmanlık yapmak ve öncü olmak istiyoruz. Çalışmalarımıza destek veren tüm üyelerimize, bu konuda toplantımıza gelerek bilgi veren tüm kamu kurumu yöneticilerine teşekkür ediyoruz" dedi. Sektöre yapılan destekler, sektörün genel yapısı, sektörde olan gelişmeler, sektördeki son yıllarda yapılması gereken yasal düzenlemeler ve Avrupa Birliği Zootekni Bölüm Başkanı Prof. Dr. Akın Pala, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz ile ilgililer katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: