Çanakkale'de Eylemciler Feribot Seferlerini Iptal Ettirdi

Çanakkale'de eylemcilerin feribot iskele yolunu kapatması nedeniyle Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir seferleri iptal edildi. Araçlar Lapseki-Gelibolu...

Çanakkale'de eylemcilerin feribot iskele yolunu kapatması nedeniyle Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir seferleri iptal edildi. Araçlar Lapseki-Gelibolu hattına yönlendiriliyor.

İstanbul'daki Gezi Parkı nedeniyle devam eden eylemlere destek vermek için Çanakkale'de eylemlerini sürdüren bir grup, bugün saat 17.00 sularında toplanarak İskele Meydanı'na yürüdü. Kilitbahir İskelesi ve Çanakkale İskelesi'nin kavşak noktasında oturma eylemi yapan grup, burada tüm yollara pankartlar sererek oturma eylemi yaptı. Kavşakların kapatılması nedeniyle ne bu bölgeye araç verildi ne de feribotlardan çıkan araçlar gidebildi. Eylemin devam etmesi nedeniyle feribot seferleri iptal edildi.

Reklam
Reklam

Çanakkale İskelesi'ne gelen bir feribot da bir süre araçları indirmeden bekledi. Daha sonra araçlar iskele park alanına yönlendirildi. Eylemin devam etmesi nedeniyle burada bekleyen araçların sahipleri tepki göstererek çare bulunmasını istedi. Devam eden görüşmeler sonucunda araçlar Kepez Limanı'na yanaşabilecek başka bir feribota aktarıldı. Feribot, buradaki araçları alarak Kepez Limanı'na götürdü.

Bölgede eylem devam ederken, Çanakkale-Eceabati, Çanakkale-Kilitbahir seferleri yapılamıyor. Araçlar Lapseki-Gelibolu hattına yönlendiriliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz