Çanakkale'de Feribot Kuyruğu Trafiği Kilitledi

Çanakkale'de tatilciler feribota binmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Çanakkale trafiği feribot kuyruğu sebebiyle kilitlendi.Ramazan öncesinde...

Çanakkale'de tatilciler feribota binmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Çanakkale trafiği feribot kuyruğu sebebiyle kilitlendi.

Ramazan öncesinde son hafta sonu tatilini şehir dışında geçirmek isteyenler, Çanakkale güzergahında yoğunluk oluşturdu. Çanakkale - Eceabat ve Çanakkale - Kilitbahir arasında sefer yapan feribotlar, saatsiz çalışarak kuyruğu önlemeye çalışsa da yeterli olmadı. Gestaş limanındaki otopark tamamen dolunca kuyruk dışarı taştı. İskele meydanı ve Demircioğlu Caddesi, feribot kuyruğuna giren araçlar yüzünden tamamen kilitlendi. Demircioğlu Caddesi'nde trafik durunca, il merkezinde araç kullanan sürücüler de zor anlar yaşadı. Trafik ekipleri, Demircioğlu Caddesi'ni şehir trafiğine kapattı. Feribotu kullanacak araçlar iki sıra halinde cadde üzerinde depolandı.

Reklam
Reklam

Kilitbahir hattında da yoğunluk sebebiyle Yalı Caddesi'nde ulaşım tamamen durdu. Feribota binecek araçlar, cadde boyunca sıralandı. Gestaş yetkilileri, Kilitbahir hattında 3, Eceabat hattında ise tek geminin saatsiz doldur-boşalt yöntemiyle çalıştığını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz