Çanakkale’de fırtına ağacı kökünden söktü

Çanakkale’de fırtına ağacı kökünden sökerek aracın üzerine devirdi. Gökçeada’ya yapılan vapur seferleri ise iptal edildi.Çanakkale’de...

Çanakkale’de fırtına ağacı kökünden sökerek aracın üzerine devirdi. Gökçeada’ya yapılan vapur seferleri ise iptal edildi.

Çanakkale’de saatteki hızı 80 kilometreye ulaşan poyraz, hayatı olumsuz etkiliyor. Fırtına sebebiyle İnönü Caddesi’nde orta refüjdeki ağaç kökünden söküldü. Park halindeki bir araca zarar veren ağaç sebebiyle yol bir süre ulaşıma kapandı. Vatandaşların yardımı ile ağaç kaldırıldıktan sonra yol ulaşıma açıldı. Fırtınanın birkaç bölgede daha ağaçları devirdiği bildirildi.

Öte yandan fırtına sebebiyle deniz ulaşımı güçlükle sağlanıyor. Boğazdaki gemi ulaşımında herhangi bir aksama yaşanmıyor, Kabatepe-Gökçeada arasındaki vapur seferleri ise iptal edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz