Çanakkale’de Harlem Shake Çılgınlığı

Son günlerin yeni çılgınlığı "Harlem Shake" Çanakkale’ye de sıçradı. Bir grup üniversite öğrencisi, vatandaşların şaşkın...

Son günlerin yeni çılgınlığı "Harlem Shake" Çanakkale’ye de sıçradı. Bir grup üniversite öğrencisi, vatandaşların şaşkın bakışları arasında kordon boyundaki ünlü Truva atı önünde Harlem shake yaptı.

Apaçi, Gangnam stili derken sanal alemin yeni çılgınlığı Harlem Shake de giderek yaygınlaşıyor. Çanakkale’de bir grup üniversite öğrencisi de bu çılgın akıma kapılıp şehrin çeşitli noktalarında dans etti. Dünyaca ünlü Truva atı, kordon boyu gibi halka açık mekanlar ile paintball sahasında Harlem Shake dansı yapan öğrenciler, ilginç görüntüler oluşturdu. Her şey normal seyrinde giderken bir anda ortaya çıkan grubun çılgınca dans etmesini vatandaşlar da şaşkınlıkla izledi.

Reklam
Reklam

İnternetin yeni fenomeni Harlem Shake, inanılmaz hızlı bir biçimde yaygınlaşıyor. Dans, yavaş başlayan bir müzik eşliğinde, maskeli ya da kasklı tek bir kişinin kalabalığın arasında çevresiyle ilgisiz bir şekilde dans etmesiyle başlıyor. 15’inci saniyeden sonra ise müzik hızlanıyor. Müzikle birlikte bir anda ortaya çıkan onlarca kişi daha dansa dahil oluyor. Dansçılar, müzikle ve birbirleriyle hiçbir alakası olmayan, komik hareketler yaparak dans ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz