Çanakkale'de inanılmaz olay

ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale merkeze bağlı Kalafat köyünde domates toplayan Reşat Akdemir isimli şahısın kulağına kaçan 4 santimetre uzunluğundaki hamam böceği 5 dakika süren operasyonla çıkarıldı.

İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, İzmir'den Çanakkale'ye ailesi ile birlikte domates toplama işinde çalışmak üzere gelen Reşat Akdemir (32) merkeze bağlı Kalafat köyüne gitti. Burada bir süre çalışan Reşat Akdemir (32) işlerini tamamladıktan sonra barınmak için kullandıkları çadırı toplamak isterken başına inanılmaz bir olay geldi. Keserle baraka şeklindeki çadırın üst kısmına vuran Reşat Akdemir, aniden bir böceğin kulağına kaçtığını hissetti. Uzun süre kulağının içinde gezinen böceğin kendisine acı vermesinin ardından Çanakkale Devlet Hastanesi'ne gelen Reşat Akdemir doktorlardan kendisine yardım etmelerini istedi. Çanakkale Devlet Hastanesi Acil Servis doktoru Nedim Gözütok tarafından muayenesi yapılan şahısın kulağında bir hamam böceği olduğu tespit edildi. Yaklaşık 5 dakika süren operasyonun ardından şahısın sol kulağının içinde bulunan hamam böceği çıkarıldı.

Reklam
Reklam

Hayatında ilk kez böyle bir olayla karşılaştığını belirten Reşat Akdemir, "Aniden kulağıma bir bir böceğin girdiğini hissedince ne yapacağımı şaşırdım. Ben onun sinek olduğunu zannetmiştim. Ancak hamam böceğiymiş. Saatlerce beni rahatsız eden bu hamam böceğini buradan çıkaran doktorlara teşekkür ediyorum" dedi.
Dr. Nedim Gözütok ise kulak, boğaz ve burana kaçan yabancı cisim vakaları ile sık sık karşılaştıklarını belirterek, "Ancak ilk kez kulağa kaçan bir hamamböceği ile karşılaşıyorum. O hamamböceğinin kulağa nasıl girdiğini hala anlamış değilim" dedi.