Çanakkale'de, "Kutlu Doğum Haftası" Etkinliği

ÇANAKKALE (A.A) - AK Parti Çanakkale Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından "Kutlu Doğum Haftası" dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

ÇANAKKALE (A.A) - AK Parti Çanakkale Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından "Kutlu Doğum Haftası" dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinlik, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

AK Parti Çanakkale Gençlik Kolları Başkanı Orçun Oktay, yaptığı konuşmada, Hazreti Muhammed'in alemlere rahmet olarak gönderildiğini belirtti. Oktay, şöyle dedi:

"Tüm dünyanın, insanlığın, o rahmetten, bereketten ve ışıktan istifade ettiği bir doğum takdir edersiniz ki sıradan bir doğum değildi. Bizler iyiyi kötüden ayırt etmeyi, birbirimizi sevmeyi, paylaşmayı, yardımlaşmayı, ahlakın güzelliklerini, dürüstlüğü, doğruluğu, erdemli olmayı, hoşgörüyü kısacası her şeyin en iyisini ve en güzelini peygamberimizden öğrendik."

Reklam
Reklam

Muhabir: Ercan Özçetin / Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: