Çanakkale'de "Mavi Kapak Toplama" Kampanyası

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükriye Aras Hisar, "mavi kapak toplama kampanyası"na destek

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükriye Aras Hisar, "mavi kapak toplama kampanyası"na destek çağrısında bulundu.

ÇOMÜ'de dezavantajlı gruplardan sorumlu olan Hisar, üniversitenin sitesinden yaptığı açıklamada, hedeflerinin bu yılın sonuna kadar 1 milyon kapak toplamak olduğunu bildirdi.

Toplanan her 250 kilogramlık, yaklaşık 160 bin adet kapak için bir engelli sandalyesinin alınacağını ifade eden Hisar, "Çanakkale'nin tüm kamu ve sivil toplum kuruluşlarını, kampanyamıza destek vermeleri için davet ediyorum. Biriktirilen kapakların rektörlüğümüzün giriş katına bırakılması yeterli olacaktır. Destekleyenlere şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Fikriye Susam Uyar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz