Çanakkale'de Mazgal Kapağı Hırsızlığı Iddiası

Çanakkale'de bir hurdacıda, belediyeye ait depodan çalındığı belirlenen toplam yaklaşık 1 ton ağırlığında çok sayıda mazgal kapağı ele geçirildi.

Çanakkale'de bir hurdacıda, belediyeye ait depodan çalındığı belirlenen toplam yaklaşık 1 ton ağırlığında çok sayıda mazgal kapağı ele geçirildi. Sanayi sitesi yakınlarında bulunan bir hurdacıda, çok sayıda demir mazgal kapağı olduğu yönündeki ihbarı değerlendiren Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, söz konusu iş yerine operasyon düzenledi. Çanakkale Belediyesine ait depodan çalındığı belirlenen toplam yaklaşık 1 ton ağırlığındaki kapakların hurdacının bahçesinde olduğu tespit edildi. Durumun belediye ekiplerine bildirilmesi üzerine, kapaklar iş makinesine yüklenip, yeniden depoya götürüldü. Hurdacı hakkında yasal işlem yapılacağı, hırsızlık olayına karıştığı öne sürülen 2 kişinin arandığını bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz